sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Onnea!

Arvontaa varten askartelin onnittelukortin ja samalla tuli into tehdä pari korttia omaankin varastoon. Askartelut tein taas äitini aarreaitassa, jossa iskee aina hurja runsaudenpula kun materiaaleja ja mahdollisuuksia erilaisiin toteutuksiin on liikaakin! Onnittelukortteja olisi aina hyvä olla ainakin pari erilaista varastossa koska itselläni ainakin käy hyvin usein niin, että silloin kun kortille todella olisi tarvetta, ei siinä hetkessä olisi aikaa sitä alkaa enää askartelemaan.

Tässä ensin arvontapalkinnoksi päätynyt kortti:


Ja tässä omaan varastoon askarrellut:
Sitten itse asiaan, eli arvonnan voittajaan :) Ajatuksenani oli ollut leikellä pienet lippulappuset jokaisen osallistujan nimellä ja isoveli olisi saanut toimia virallisena voittajan valitsijana (mikä ihme on onnettaren miesversio?!). Asia kuitenkin jäi tekemättä, joten onnettaren virkaa toimi uskollinen random.org. Voittajaksi ylsi tällä kertaa Pingviinimatkalaisten Milla! Paljon onnea voittajalle ja suurkiitokset kaikille osallistujille! Oli ilo, että niin moni ennalta itselleni tuntematon ilmoittautui mukaan.

2 kommenttia:

 1. Totta muuten - miten tuokin asia on täytynyt sukupuolistaa lähtökohtaisesti naiselle sopivaksi tehtäväksi! :D

  Onnea voittajalle! Kävin taas kaivelemassa tarjoilu-arkistojasi.. Meinaan taas jättää viimetinkaan synttärisuunnittelut, Kääk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä poden todella huonoa omaatuntoa kun en lupauksistani huolimatta ole sulle tehnyt sitä synttäripostausta... Syy löytyy viime aikoina blogeissa käydystä kuvien tekijänoikeuskeskustelusta, jonka vuoksi on pitänyt omankin bloginsa sisältöä ja periaatteita miettiä hieman uusiksi.. :/

   Poista