keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Glittervaroitus!

Synttärijuhla-askartelut ovat kovassa vauhdissa, olen nimittäin pikkuhiljaa keksinyt helppoja, edullisia tapoja joilla saada haluttua ilmettä juhliin. Tärkein kriteeri kaikelle koristukselle on se, että ne on helppo vaan raivata roskikseen/laatikkoon sillä tarkoitus on juhlia vain alkuilta juhlapaikassa ja siirtyä sieltä keskustaan johonkin yökerhoon jatkamaan juhlia. Jotta siis sekä paikan somistus että siivous onnistuu nopeasti, ei mitään liian monimutkaista ole järkevää toteuttaa. Jotain kivaa teemaan sopivaa on kuitenkin tietenkin oltava, muuten menisi hyvä tilaisuus suunnitella ja askarrella hukkaan!
 
Tässä tulevia tuikkukuppeja:
 
 
Olen siis säästänyt erilaisia lasipurkkeja (etenkin tuo kulmikas Apetina-purkki on tosi kiva, pienempiä Piltti yms. purkkeja en ole tähän tarkoitukseen säästänyt paloturvallisuussyistä) päätin koristaa hieman juhlavammiksi. Se kävi helposti rajaamalla purkista haluamani osa piiloon, spreijaamalla sprayliimaa ja sen jälkeen ripottelemalla kultahilettä.


Helppouden takia päädyin hankkimaan kertakäyttöisiä viinilaseja juhliin. Ne ovat kuitenkin sellaisenaan niin tylsiä, että minäpäs päätin koristella ne kynsilakalla :D Rennolla kädella vaan sekä mustia että kultaisia läiskiä laseihin (siten etteivät kuitenkaan huulet osu juodessa lakkaan) ja voin taata ettei ole muissa juhlissa samanlaisia laseja nähty.


Call me crazy, mutta näiden askartelujen lisäksi olen painellut kädet puuduksissa mustasta ja kultaisesta kartongista itse tehtyä konfettia. Vähän hullun hommaahan se on mutta lupaan lopputuloksen olevan hieno. Näette vielä...

8 kommenttia:

 1. Hienoja! Sulta ei kyllä ideat heti lopu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää tällaset helpot diy-toteutukset on kyllä niin se mun juttu :D

   Poista
 2. Glitteri-sana kutsu luokseen niin vallan! Sitä ei koskaan voi olla liikaa!! :D Oi vau!!! Ihan huippu ideoita!!! Tuo lasien tuunaus on kyllä niin upea!! :) Odotan niin nähdä koko juhlat!! :)

  VastaaPoista
 3. Jos joku antaa glitterivaroituksen, lupaan olla paikalla :D Loistoideoita jälleen kerran. Kiitos inspiraatiosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, tämä kyllä aiheutti ehkä hienoisen pettymyksen kun ei sitä glitteriä nyt niin hurjasti ollut. Mutta odotas vaan synttäreitä, tein nimittäin melko säihkyviä löytöjä sinne eilen ;)

   Poista