En ole aiemmin käyttänyt rucolaa muualla kuin salaateissa, ja teki mieli kokeilla jotain hieman erilaista. Tällainen piirakka tekeytyikin erään päivään lounaaksi. Puolivahingossa tuli testattua myös piirakoiden tekoa tuollaisiin pieniin vuokiin, kun taikinaa oli liikaa valitsemalleni piirakavuoalle. Onneksi, sillä noista pikkupiiraista tuli kivan näköisiä, ja ne lähtivät hyvin irti vuoista, joten ne voisi tarjoilla salaatin kaverina ilman vuokaakin. Alkuperäinen resepti on Maku.fi:stä, ja sitä vähän muokkailin. Nämä sopisivat mielestäni oikein hyvin esimerkiksi vappubrunssille. Feta-rucolapiiraat Pohja | ||||||||
50 g voita | ||||||||
3 dl täysjyvävehnäjauhoja 1 dl ruisjauhoja 2 tl leivinjauhetta 1 ½ dl maitoa | ||||||||
2 tl leivinjauhetta | ||||||||
1 1/2 dl maitoa
|
keskiviikko 20. huhtikuuta 2011
Vappubrunssille
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Apua, miten herkkuohje! Mun suosikkimaut samassa paketissa. Vois kokeilla just vappubrunssille.
VastaaPoista