keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

H-hetken lähestyessä

Niin paljon kun leipomisesta pidänkin, en todellakaan tykkää leipoa kiireessä pakon edessä. Niinpä olen leiponut synttäritarjottavia pikku hiljaa pakkaseen odottamaan, niin paljon kuin pieni pakkasemme sen mahdollistaa. Eilen tein pellillisen maailman rumimpia suklaapaloja, ei ikinä pitäisi tehdä uudella reseptillä suoraan juhlia varten.. Tällä kertaa ongelma oli, että reseptissä neuvottu määrä tomusokeria teki kuorrutteesta liian jähmeää, ja se oli jo mahdoton saada levittymään tasaisesti ja kauniisti. Ei muuta kuin paljon nnparelleja päälle, tosin niistäkin puolet tippuivat, koska eiväthän nekään tietenkään jääneet jähmettyneeseen kuorrutteseen kiinni. Maku oli kuitenkin erinomainen, kuten aina kun sekoitetaan riittävä määrä sokeria, voita ja suklaata!

Tänään olikin sitten aika kaivaa jo aiemmin leipomani tähtipikkuleivät ja täyttää vadelmamarmeladilla. Lisäksi vaahtokarkit saivat kavereikseen valkosuklaata, nonparelleja ja Marianne crushia. Pari oli itsekin maistettava, tajuttoman makeaa, mutta niin hyvää ;)


2 kommenttia:

  1. NAM ja SLURPS. Ei mulla muuta... ;)

    VastaaPoista
  2. Vitsit, että ootkin viitseliäs. Tosi söpöjä noi vaahtokarkkipötkylät. :)

    VastaaPoista