maanantai 11. huhtikuuta 2011

1-vuotisjuhlat

Lauantaina oli nyt sitten vihdoin aika juhlistaa 1-vuotiasta pikkusankariamme kavereiden kesken. Juhlat olivat oikein onnistuneet ja oli hauska saada koko kaveriporukka kasaan. Tarjoilut menivät hyvin kaupaksi, eikä syömisiä onneksi jäänyt paljoa yli. Paitsi kakkua, mutta parempi niin päin!
  
Popcorn-tötteröt olivat lasten mieleen, aivan kuten toivonkin! Kolmioleipien täytteeksi tuli lopulta paprikatuorejuustoa, paprikakuutioita, kirsikkatomaattikuutioita, tuoretta basilikaa ja fetamurua.
 
 
 Tein suuren kakun kahdesta kaakaokääretorttupohjasta ja molempiin väleihin murskasin tuoreita appelsiineja ja murskan päälle appelsiinituorejuustoa ja kermaa. Lopputulos oli sopivan raikas. Kakun päällä olevat tähdet on tehty valkoisesta marsipaanista, jonka värjäsin samalla elintarvikevärilla kuin kermatähdetkin. Kääretorttupohjista jäi lopuksi sen verran ylimääräisiä palasia, että keksin tehdä niistä pojalle oman pikkukakun. Käytin kakun muotoilussa apuna suurta tähtipiparkakkumuottia. Väliin laitoin samaa täytettä kuin suureenkin kakkuun.

6 kommenttia:

  1. Voi vitsi mitä herkkuja, näyttää niin hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Ihanat tähtijuhlat! Hienoja yksityiskohtia - hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, vai mitä ;-)

    VastaaPoista
  3. Päivi: Kiitos :)
    Katriina: Kiitos! Kiva saada uusia lukijoita :)

    VastaaPoista
  4. Uusi lukija ilmoittautuu - ihanat juhlat!! =)
    Olen itsekin intohimoinen suunnittelija ja kun kaiken saa toteutettua on mieli hyvä.

    VastaaPoista
  5. Hieno teema ja upeasti toteutettu! Mistä olet löytänyt tähtipaperin popparitötteröihin? Samanlaisen metsästys käynnissä..
    Marianne

    VastaaPoista
  6. Kiitos Marianne! Tähtipaperi löytyi Ikeasta viime vuonna, on siis lahjapaperia.

    VastaaPoista