perjantai 18. lokakuuta 2013

Photo Booth

Oli alusta asti selvää, että haluan Photo Boothin kolmikymppisilleni. Olen muutamissa juhlissa sellaisiin nyt törmännyt ja mielestäni se on todella kiva tapa saada kaikista vieraista kuvia ja kunhan alun ujosteluista päästään yli, tykkäävät lähes kaikki käydä poseeraamassa kavereiden kanssa kameralle.

Poseeraamista helpottavat huomattavasti erilaiset rekvisiitat, koska tuntuu että käsille on jotain tekemistä kun niissä pitelee jotain ja hassuttelu tuntuu luonnollisemmalta viiksien tai hatun takaa ;) Senpä takia sovinkin muutaman viikon takaisissa häissä, joissa tällainen kuvauspiste rekvisiittoineen oli, että ostan heiltä rekvisiitat omiin juhliini.

Samaisissa häissä oli tehty todella hieno seinä, jossa oli sahattu pari aukkoa joita ympäröivät kehykset, jolloin ihmiset pystyivät kurkistelemaan kehysten takaa kameraa. Seinä oli päällystetty tapetilla ja kokonaisuus oli todella näyttävä.

Jos olet askartelutuulella, saa esim. täältä ladata alla olevia kylttejä ja muita rekvisiittoja:

Kävin katsomassa juhlapaikkaa viime viikolla, ja sieltä löytyi täydellinen seinä tähän tarkoitukseen (luonnollisesti nojatuolit lähtevä tuosta edestä pois):2 kommenttia:

  1. Kiitos kivasta blogista! Olen seuraillut mukana jo jonkin aikaa, mutta en ole tainnut aiemmin kommentoida. Blogissani olisi sinulle haaste: http://omankuplansasankari.blogspot.fi/2013/10/11-asiaa.html.

    VastaaPoista
  2. Ah, tuo tila on varsinainen aarre! Järjestin siellä kastejuhlat talvella ja ihastuin paikkaan kovastikin. Ihan aarre. Ryhmäkuvat otettiin luonnollisesti saman seinän ääressä. :D

    VastaaPoista