keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Black and gold - 30th birthday

Hurja luku, 30 vuotta lähestyy armotta. Siinä on kuitenkin jotain hyvääkin, nimittäin olisihan suorastaan vääryys olla järjestämättä mitään juhlia! Varsinainen päivä on marraskuun lopulla, mutta koska se on pahinta pikkujouluruuhka-aikaa, päätin suosiolla lykätä juhlien järjestämisen tammikuun puolelle kun joulukiireistä on selvitty ja näin saa meidän vauvakin kartuttaa itselleen vähän enemmän ikää ennen ensimmäistä yökyläreissuaan ;)
 
Varasin itse asiassa eilen jo juhlapaikan kun jokin aika sitten keksin tässä melko lähellä sijaitsevan vanhan kartanon, joka on sopivan kompaktin kokoinen ja tunnelmallinen (ja edullinen!). Ajattelin olevani hyvissä ajoin, mutta tammikuun kaikki muut viikonloput paitsi juuri haluamani olikin jo varattu. Eli onneksi tein varauksen nyt.
 
Olen pyöritellyt mielessäni hieman ideoita siitä, minkä näköiset juhlat voisin järjestää, ja väreiksi on tainnut valikoitua musta, kulta ja valkoinen. Olen myös ihastunut erilaisiin liitutaulukyltteihin, joten niitä nähdään varmasti myös.
 
Tarjoilut pidän simppelinä, juhlimme kartanolla alkuillan jonka jälkeen siirrytään johonkin yökerhoon (pitää kerrankin päästä tanssimaan ;)), joten jotain pientä helppoa naposteltavaa ja vähän viiniä ja skumppaa on varmaan hyvin pitkälti linja. Arvon vielä tehdäkö yksi iso täytekakku, muutama juustokakku vai pelkkiä cupcakeja. Tällä hetkellä olen kallistumassa viimeisen vaihtoehdon puoleen.
 
Mutta tarjoiluita mietin tarkemmin vielä erikseen, nyt fiilistelemään ihanilla tunnelmakuvilla:
 
 

 
 
 

 
 
 
 
 
 


Kuvat:  
http://blog.hwtm.com/2013/03/eco-rusticfriendly-wine-cheese-party/
http://www.thesweetestoccasion.com/2012/01/new-years-eve-party-ideas-2/
http://blog.hwtm.com/2013/05/high-style-black-gold-birthday-party/7 kommenttia:

 1. Ihanaa! Just eilen meinasin kysellä, että koskas juhlitaan :D
  -Tia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa jo mietin, ettei järjestäisi mitään mutta pakkohan mun on! :D

   Poista
 2. Onpas ihania inspiraatiokuvia! Tulee varmasti tyylikkäät juhlat! Meillä juhlitaan miehen 30 marraskuun alussa viiksi-teemalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikset on kovin in! Sillä teemalla saa varmasti oikein tyylikkät juhlat teidän kolmekymppiselle :)

   Poista
 3. No mut jokos sä oot jo suunnitellut mun häät ;)
  -jenny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Jenny!
   Ja onnea on Heininkaltainen wedding planner ;D
   -tia

   Poista