keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Ihanat lyhdyt

Olen koko syksyn aina Tiimarissa käydessäni (eli aika usein..) hypistellyt heidän teräslyhtyjään mutta en sitten kuitenkaan raaskinut niitä ostaa. Jokin aika sitten kyseiset lyhdyt olivat kuitenkin -50 % alennuksessa ja onneksi kotiutin yhden kumpaakin kokoa, ne ovat nimittäin aivan ihanat! Tässä nykyisessä asunnossa järkeviä sijoituspaikkoja ei juurikaan ole, mutta onneksi ei ole enää montaa kuukautta muuttoon..

Hankin jo isomman lyhdyn sisälle todella käytännöllisen paristokäyttöisen valoköynnöksen. Mahtava idea kun ei tarvitse katsella enää niitä pitkiä sähköjohtoja luikertelemassa siellä täällä! Aion hankkia samanlaisen köynnöksen pienempäänkin lyhtyyn, sen verran tykästyin.


10 kommenttia:

  1. Tosi kauniit ja ajattomat lyhdyt olet löytänyt.

    VastaaPoista
  2. Meillä on nuo samat lyhdyt. :) Viime vuonna ostin ja ovat edelleen tosi mieluisat. Ovat olleet meillä esillä ympäri vuoden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä noi menee hyvin koko vuoden, eivät ole millään tavalla liian jouluiset tai talviset.

      Poista
  3. Aivan upeat ovat. Hyvä, että ostit kaksi. Tekee kokonaisuudesta paljon hienomman. Ei välttämättä toisessa tarvitse edes olla lamppuja. Hyvältä näyttää silti. Lamputkin ovat tosi hienot. Paristoja tosin kannattaa olla reilu kasa kotona, jos ovat yhtä "nälkäiset" kuin tytön pinkit lamput.

    -Jenny

    VastaaPoista
  4. Minäkin olen katsellut noita, mutta normaalihinnalla en ole raaskinnut ostaa taas lisää lyhtyjä.. Kivasti sopii tuo valosarja! Minäkin virittelin tänään valosarjoja ja huomasin, että toinen niistä on rikki, joten voi hyvällä omalla tunnolla ostaa uuden! :) jippii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään tosiaan normaalihintaan raaskinut mutta nyt olisi ollut suorastaan rikos jättää nämä ostamatta ;)

      Poista
  5. Aivan ihanat!!! :) Nuo kotiuttaisin meillekin mielelläni! :)

    VastaaPoista
  6. Jag var så nöjd när jag hittat en sån fin lykta! Tyvärr tog stormen Eino vår med sig ner från trappan så en glasruta gick sönder. Och sen var dom slut vid Tiimari!

    VastaaPoista