sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Supersankarisynttärit

Tällä viikolla juhlittiin 5-vuotiasta sankariamme Supersankarijuhlien merkeissä ja eilen järjestettiin ensimmäiset tarhakaverisynttärit, joissa ei ollut vanhempia mukana. Sekä sankaria että äitiä taisi jännittää yhtä paljon, hiemana eri syistä vain ;) Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, lapset käyttäytyivät hienosti ja 1,5 tuntia oli juuri sopiva aika, ettei homma päässyt karkaamaan käsistä.

Alkuun availtiin lahjoja, sen jälkeen lapset saivat valita istumapaikkansa siitä kohtaa, minkä naamarin halusivat itselleen.

 
Tarjoilut olivat simppelit ja siitäkin huolimatta lapset olisivat pärjänneet vähemmälläkin sillä kakku jäi käytännössä kokonaan syömättä siitä huolimatta, eli olin sankarin toiveiden mukaisesti tehnyt porkkanankakun :)
 
 
 
 
Herkuttelujen jälkeen oli pienen supersankaritehtäväradan vuoro. 4-vaiheinen rata muodostui "aasinhännästä" eli Batman-merkin paikoilleen laittamisesta, hyppyradasta (pyöreät pahvit lattiassa), Angry Birdsien heitosta (linnut piti saada heitettyä pahviin askaarrelluista aukoista läpi) sekä Spiderman/Batmanlabyrintin ratkomisesta.




 Radan lopuksi kaikki pikkusankarit saivat diplomin sekä yllätyspussinsa. Tehtävien määrä ja vaikeustaso olivat sopivat ja lapsille jäi sopivasti aikaa ihmetellä pussien sisältöä ja herkutella karkkeja, joita pussista löytyi ennen vanhempien tuloa.



Kaiken kaikkiaan juhlista jäi hyvä mieli niin sankarille kuin minullekin. Lapset eivät tässä iässä kaipaa mitään kovin erikoista ollakseen innoissaan, kiitollista juhlakansaa!
 
Sitten vaan suunnittelemaan kesäkuisia metsäneläin-juhlia 2-vuotiaalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti