maanantai 19. marraskuuta 2012

Iskän 50-vuotiskahvit

Eilen juhlittiin viisikymppistä iskää jo muutaman päivän etukäteen sukulaisten voimin. Syy aikaiseen juhlintaan on mitä parhain, oikeana synttäripäivänä tämän viikon perjantaina olemme nimittäin koko porukka (vanhemmat, mun perhe ja veli tyttöystävineen) Barcelonassa juhlimassa pyöreitä vuosia!

Olen aina ollut iloinen siitä, että mulla on nuoret vanhemmat, jotka jaksavat vielä touhuta ja reissata täysillä. Itsekin olen aina ollut sitä mieltä, että haluaisin omat lapseni ennen kuin täytän 30 vuotta, jotta olisin edes suht nuori vanhempi. No, ensimmäinen ainakin saapui maailmaan ennen 27-vuotispäiviäni, joten siinä ainakin onnistuin. Tottakai kaikki ihmiset ovat erilaisia, toiset ovat passiivisempia tai rauhallisempia nuoresta pitäen, kun taas toiset 80-vuotiaat painavat vielä menemään elämänsä kunnossa. Tästä hyvänä esimerkkinä 89-vuotias vaarini, joka on energisin tuntemani henkilö, kirjoittaa kirjoja, laulaa kuorossa, kunnostaa mökkiä, hakkaa halkoja, pöyräilee ja ui... Silti noin keskimäärin taitaa kuitenkin olla niin, että kyllä ne pikkulapsivuodet paremmin jaksaa jos ikää ei ole vielä ihan kovin paljon mittarissa. Se taitaa suurin syy omaan aikanaan tehtyyn päätökseen olla. Ja sen tiedostan varsin hyvin, että lapsia jos jotakin ei totisesti tule tilauksesta, joten tämän kaltaisten suunnitelmien varaan tuskin kannattaa koko elämänfilosofiaansa rakentaa :)

Mutta, itse asiaan, niihin eilisiin juhliin siis. Nappasin muutaman kuvan herkullisista tarjoiluista, jotka oli kaikki leivottu gluteenittomista jauhoista, jotta keliaakikotkin saivat rauhassa nauttia kaikista pöydän antimista. Suolaisena tarjolla oli pinaatti-feta sekä punasipuli-vuohenjuustopiirakkaa (tämä oli taivaallista, pitää pytää äidiltä resepti) sekä tuulihattuja kinkku- ja kylmäsavulohitäytteillä (allekirjoittanut taisi yksin syödä 95% kinkkutäytteisistä hatuista..). Makeaa oli tarjolla suklaakakun, porkkanakakun sekä suklaakonvehtien muodossa.

 

 Sain pitkästä aikaa tehtyä itse onnittelukortinkin, joten pitihän sekin ikuistaa.

2 kommenttia:

  1. Olipa herkullisen näköisiä tarjottavia! Ihana uusi blogi täältä löytyi! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit vierailulle, tervetuloa toistekin!

      Poista