torstai 29. elokuuta 2013

Ristiäiset

Viime viikonloppuna juhlittiin pikkuveljen ristiäisi kauniissa kesäsäässä. Juhlat olivat kaikinpuolin onnistuneet ja mieluisat.

Vanhempieni lähellä sijaitseville pelloille oli viljelty paljon kauniita kukkia, joita kuka tahansa saa käydä keräämässä. Päätimme hyödyntää mahdollisuuden ja keräsimme isot kimput valkoisia ja keltaisia kukkia asetelmia varten.

Tein 2 isoa ja 2 pientä asetelmaa. Asetelmien teko oli hauskaa ja koska kimppujen oli tarkoituskin olla rentoja eikä liian tarkkaan aseteltuja, sai tällainen ei-ammattilainenkin ihan kelvollista jälkeä aikaiseksi.

 Ristiäiskakku on gluteeniton 8 munan kakku, jonka väleistä löytyy niin mustikka- kuin valkosuklaa-sitruunamoussea. Päällä on kermavaahtoa sitruunarahkalla höystettynä. Tästä kakusta kiitos kuuluu äidilleni! Koristeeksi sain vihdoin tehdä kauan ihailemani viirikoristeen :)
Muina tarjoiltavina oli pöytään katettu kinkku- ja fetapinaattipiirakkaa, raparperipiirakkaa ja vaniljavispiä, valkosuklaaminimuffineja sitrustomusokerikuorrutteella, valkosuklaa-sitruunacookieita ja makeisia.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti