lauantai 5. maaliskuuta 2011

Vielä vähän askarteluja

Myönnetään, olen hieman innostunut näiden syntymäpäiväaskartelujen kanssa. Mutta minkäs teet, askarteluhullu mikä askarteluhullu! Tällä kertaa vuorossa oli tehdä tarjoiltaviin laput, mitä mistäkin löytyy.

Nämä kuplivat omena -ja appelsiinijuomat koostuvat kivennäisvedestä ja tuoremehusta. Oikein raikasta ja hyvää.

Nämä laput tulevat tarjoiluvatien eteen. Jos ihmettelette, miksi laput on kirjoitettu eri kielillä, johtuu se yksinkertaisesti siitä, etten osannut päättää kumpaa kieltä käyttää :) Vieraat ovat melko tasan suomen -ja ruotsinkielisiä ja itse sankari kaksikielinen (kunhan oppii puhumaan :D), joten tasapuolisuuden nimissä tein sitten puolet lapuista suomeksi, puolet ruotsiksi.

Menu tulee pitämään sisällään täytekakun lisäksi minttusuklaaruutuja (mokkapalan kaltaisia), vadelmatäytteisiä tähtipikkuleipiä (herrasväen pikkuleipien ohjeella), suklaaseen dipattuja vaahtokarkkeja, kasviskolmioleipiä, kinkkukolmioleipiä, popcornia ja maissinaksuja pienimmille.

3 kommenttia:

  1. Sä olet kyllä saanut vaikka mitä kivaa taas aikaiseksi! Hyvä idea olisikin tarjota tavallisen mehun sijaista kuplivaa omena -ja appelsiinijuomaa. Kuulostaa niin hyvältä, että pakko kokeilla :)

    VastaaPoista
  2. Päivi: Tuo vichy-tuoremehu -kombo on kyllä ehdottomasti kokeilun arvoinen :)

    Hanna: Voi kiitos!

    VastaaPoista