torstai 3. maaliskuuta 2011

Synttärivalmistelut jatkuvat

Sain viime viikolla askarreltua tähtiköynnökset sekä valokuvaköynnöksen poikani syntympäiviä varten. Molemmista tuli ihan hauskan näköisiä, ja ompelukone oli kyllä oiva apu, kun valmista syntyi hetkessä!

Nyt pitäisi enää jaksaa odotella kuukauden verran, että pääsen ripustelemaan koristeita paraatipaikoilleen :)



Valokuvaköynnöksen ideana on siis, että keräsin syntymäpäivästä lähtien kuukauden välein kuvia aina 1 vuoden ikään saakka (luonnollisesti kaksi viimeistä kuukautta ovat vielä tyhjillään). Liitin kuvat taustapahveihin tarkoituksella vain kevyesti, jolloin köynnöksestä ei tullut liian sliipattu ja viimeistelty. Nyt köynnöksestä puuttuu enää kahden viimeisen kuvan lisäksi jokaisen kuvan kulmaan tuleva tähti, joka kertoo, minkä ikäinen poika on kussakin kuvassa.



6 kommenttia:

  1. Tämä on tosi ihana idea! Askartelusi ovat tosi kauniita kaikki. Ihania juttuja!

    VastaaPoista
  2. Ihania askarteluja! Erityisesti nuo tähdet! Mun piti myös tehdä vastaavia, mutta päädyin lippunauhoihin vihreisiin ja vaaleanpunaisiin :).
    -Wombat

    VastaaPoista
  3. Tuulia: Voi kiitos :)
    Wombat: Ihana nähdä sua täällä, mulla on ollut ikävä sun juttujasi <3

    VastaaPoista
  4. Juuri vasta löysin :). Oon käynyt toisaallakin, mut siellä voin kommentoida vain omalla nimelläni, joten sitä ei ole tullut tehtyä. Vai tiedätkö miten googlen/gmailin nimikohtaan saisi nimimerkin?

    VastaaPoista
  5. ^Juu, Wombat siis edellä. Olishan se tietenkin helpompi kommentoida nimimerkin kanssa, kuin näin "anonyymisti".

    VastaaPoista
  6. Bloggerin hallintapaneelissa on sellainen kohta, jossa voit ottaa ruksin pois laatikosta "näytä oikea nimeni". Sitten vähän alempana on käyttäjätiedoissa rivi, johon voit syöttää nimen, jonka haluat näkyvän muille. Ja sitten ei kun kommentoimaan :D

    VastaaPoista