lauantai 19. huhtikuuta 2014

4-vuotiaan palomiessynttärit

Blogin hiljaiselosta huolimatta oli eilen päivä jota ei voi jättää tänne ikuistamatta; kauan odotetut ja suunnitellut palomiessynttärit. Itse sankari oli varmasti vähintään yhtä suurella hartaudella odottanut kyseisiä bileitä ja kyllä tämä järjestävä osapuolikin nautti kun sai taas pitkästä aikaa toteuttaa itseään ihan toden teolla. Kaikesta suunnittelun ja näpräyksen ihanuudesta huolimatta olen iloinen, ettei näitä juhlia ole kuin kahdesti vuodessa ;)

Itse asiaan. Laitan alkuun muutaman kollaasin juhlista ja nostan loppuun vielä muutaman hitin.
Hitti vai huti?
Vastaus: Äidin mielestä täysi hitti, lapsista ei ehkä niinkään. Oli niin paljon muita herkkuja, etteivät normaalisti aina taattua olevat porkkanatikut ja dippi jaksaneet niin kovasti innostaa.

Popcorn-kupit sen sijaan olivat iso hitti! Suurin osa lapsista nappasi omansa käteensä heti ne nähdessään mikä tietysti sitten rajoitti hieman muiden syömisten jaksamista.. Kupit askartelin No home without you -blogin ohjeella

Froosh-pullot ovat juuri oikean kokoisia 3-4 -vuotiaiden käteen ja miellyttävät myös äidin esteettistä silmää.

Kaikki lapsivieraat saivat oman nimikoidun palomieshattunsa. Suurin osa piti niitä päässään koko juhlan ajan, kertoipa erään juhlavieraan äiti hatun kulkeutuneen vielä sänkyynkin asti illalla.

Jätskibaari oli hitti. Tai tarkemmin sanottuna erityisesti strösselit olivat hitti. Itse ihastuin Confetista löytämiini jätskikuppeihin ikihyviksi!

Kaiken herkuttelun jälkeen oli aika siirtyä takapihan metsään pääsiäismunajahtiin. Jokaista lasta kohden oli piilotettu pääsiäismuna, jonka sisältä löytyi pieni herkkuyllätys. Munankuori palautettiin minulle ja sitä vastaan lunasti jokainen oman lahjapussinsa. Ulkoilu tuli juuri oikeaan aikaan ennen kuin meno kävi liian villiksi ja hölmöähän olisi ollut olla hyödyntämättä upeaa säätä!
 
Kaikki printtimateriaalit ja kuvat ovat omaa käsialaani.

2 kommenttia:

  1. Oi vau, onpa teillä ollut palomiesjuhlat viimeisen päälle!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat juhlat!!! ❤ Fiilistelin jo instan puoleltakin!! :) Ja aivan ihanat kaikki yksityiskohdat teemaan :) Nuo hatut on kyllä aivan huikeudet, voi vaan kuvitella miten pienet ovat niistä olleet innoissaan! :) Ihanaa keskiviikkoa! ❤

    VastaaPoista