tiistai 28. tammikuuta 2014

Black&Gold: The Party!

Nyt ovat kauan odotetut kolmekymppiset onnellisesti takanapäin. Täytyy myöntää, että etukäteen vähän jännitti, koska kun jotain oikein suunnittelee etukäteen on aina vaarana, että todellisuus tuottaa pettymyksen. Pelko oli kuitenkin turha, oli juuri niin mahtavaa kuin kuvittelinkin erityisesti siksi, että sain (lähes, ihan kaikki eivät tietenkään pääseet paikalle) kaikki rakkaimmat ystävät samaan aikaan juhlimaan kanssani! Meitä oli n. 25 juhlijaa, mikä oli juuri sopiva määrä juhlatilaa ajatellen. Kaikki mahtuivat istumaan pöydän ääreen eikä tungosta ollut liikaa, mutta tunnelma oli kuitenkin tiivis.

Yksityiskohdat tuli kuvattua hätäisesti ennen vieraiden saapumista ja loppuillan kamera olikin sijoitettuna Photo Boothiin (joka oli menestys! Oli mahtavaa saada hauskoja kuvia eri kaveriporukoista) ja niitä kuvia en luonnollisesti täällä voi jakaa, mutta toivottavasti nämä maistiaiset antavat edes hieman makua juhlien tunnelmasta:
 
 

 

Pienen vilautuksen omasta juhlalookistani voin kuitenkin näyttää:

 

8 kommenttia:

 1. Paljon onnea! Ihanan näköiset juhlat! Hyvä suunnittelu palkitaan aina :)

  VastaaPoista
 2. Hartaasti suunniteltu lopputulos kannaattaa ja ihanat juhat olivat kaiken sen lopputuotos <3 -Milla

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen herkkupöytä! Onnea uudelle vuosikymmenelle siirtymisestä! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat juhlat!!! Siis kaikki VAU - UPEATA!!! ❤ Ja aivan ihanat nuo värit ja yksityiskohdat ja tarjoilut!! :) Varmasti ollut aivan mahtavat juhlat!! :) Niin ja onnittelut alkaneesta matkasta kohti neljää kymppiä! Sillä tiellä ollaan täälläkin! ;D ❤

  VastaaPoista
 5. Myöhästyneet onnittelut♥ Ja vautsi, miten ihanilta juhlat näyttivät!!! Kaunista ja tyylikästä! Tuo Photobooth olisi kiva toteuttaa jonnekin omiinkin juhliin:)!

  VastaaPoista
 6. Oi miten hienoa! Kyllä tekee tyylikkäät juhlat tuo kun valkkaa selkeät värit. Ja onnea toki :D

  VastaaPoista