maanantai 27. toukokuuta 2013

Simple & Sweet - ristiäissuunnitelmia

Edellisistä juhlista on kulunut jo kohta 2 kuukautta (kyllä, valokuvakolmonen on edelleen seinällä...), joten on hyvä aika ryhdistäytyä seuraavien suunnittelussa. Jonkin asteisia ristiäisvisioita minulla on ollut jo ennen kuin vauva edes ilmoitti tulostaan, esimerkiksi väriteema, vaalean keltainen-vaalean harmaa-valkoinen, on alusta asti ollut tiedossa ja sopii onneksi kummallekin sukupuolelle yhtä hyvin.

Kävin jokin aika sitten Sinellissä kierroksella ja löysin sopivat korttiainekset kutsukortteja varten. Tänään aika oli kypsä toteutukselle, ja nyt onkin kortit askarreltu sisusta vaille valmiiksi. En pidä liian söpöistä ja krumeluureista korteista, joten suht simppelillä mutta söpöllä tyylillä mennään. Lopputulos vastasi aika hyvin visiota, ja olen tyytyväinen :)

Sisäpuolen teksti tulostetaan valkoiselle kuultopaperille.

Jatkosuunnitelmia seuraa...

2 kommenttia:

  1. Onpas söpöjä kortteja! :)

    Suunnittelen tytön 2-vuotisjuhlia, mutta äidin suunnitelmat ja tytön toiveet (muumikakku ja muumikeksejä) ei ihan kohtaa. Että nytkö se jo alkoi, sain mä sentään ristiäiset ja 1-vuotisjuhlat koristella oman maun mukaan. :D

    VastaaPoista
  2. Tytöt taitavat olla tarkempia niin vaatteiden kuin juhlien teemojen suhteen kuin pojat mitä omaa kaveripiiriä on seurannut :D Meillä meni vielä 3-vee juhlatkin äidin sävelin, toki etenkin ensi vuonna olisi jo kiva saada pojan omat toiveet mahdollisimman hyvin toteutettua kun jo ymmärtääkin teemojen ja juhlien päälle!

    VastaaPoista