lauantai 2. maaliskuuta 2013

Talven taikaa

Poika on tullut äitiinsä siinä, että rakastaa juhlia. On huvittavaa, millä innolla käydään läpi lähes päivittäin läpi kenen kaverin synttäreitä juhlitaan seuraavaksi ja milloin omat synttärit ovat. Synttäreiden lisäksi on kuitenkin äärimmäisen helppoa luoda "juhlaa arkeen" tekemällä asioista vähän spesiaalimpia esimerkiksi muuttamalla tavallinen ulkoilu retkeksi.

Näin on tullut nyt muutaman viikonloppuna tullut tehtyä kun on saatu nauttia kauniista kevättalven säistä. Pari viikkoa sitten teimme retken tontille, jossa on toistaiseksi ihana hirsirakenteinen grillikatos, joka joudutaan valitettavasti siitä pian purkamaan talon alta pois. Nyt siis pitää ottaa siitäkin kaikki vielä irti, joten kävimme ostamassa perinteiset grillauseväät ja lähdimme syömään päivällistä katokselle.


Odotellessa tehtiin lumihommia lapioinnin ja lakaisun muodossa :)


Sitten koitti paras hetki, kun saatiin nakit kepin nokkaan ja pian hävisivätkin nakit parempiin suihin...

Tänään tehtiin aamupäivällä taas pieni retki läheiselle merenrannalle. Otettiin pulkka mukaan ja lähdettiin kävelylle aurinkoiselle merenjäälle, nyt kun vielä uskaltaa. Täydellinen auringonpaiste eikä tippaakaan tuulta.





Poika tykkäsi kovasti ja totesikin kotimatkalla "olipas hauska reissu!". Kotona maistui ruoka ja jälkkäriksi kaakao ja toskapiiras, nam!

Aina ei siis tarvita suuria valmisteluja saadakseen arkeen vaihtelua ja "juhlaa", varsinkaan kun mukana on pieni 3-vuotias, joka jaksaa olla niin ihailtavan innostunut kaikista pienistäkin asioista. Niin tärkeitä kun kaikki rutiinit ovatkin tuolle pienelle, niin vähintään yhtä tärkeää on välillä tehdä jotain rutiineista poikkeavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti