Omena-kaurapaistos
4 annosta
6 omenaa siemenkodat poistettuina ja paloiteltuina
2 tl kanelia
1/4 dl siirappia
1/4 dl ruokokidesokeria
Kaurakuorrute:
100 g margariinia
1 dl ruokokidesokeria
3 dl kaurahiutaleita
1 tl vaniljasokeria
Laita paloitellut omenat uunivuokaan. Ripottele pinnalle kaneli, sokeri ja siirappi. Sekoita margariini, sokeri, kaurahiutaleet ja vaniljasokeri tasaiseksi seokseksi ja levitä omenapalojen päälle. Paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes pinta saa hieman väriä.
Arvaapa, mitä tarjoan tänään itselleni ja neulomisopettajalleni... Nam!
VastaaPoistaKun ehdit, käypä kurkkaamassa antamani haaste. Tartu siihen, jos ehdit ja haluat. :)
VastaaPoista