maanantai 7. helmikuuta 2011

1-vuotisjuhlat

Vihjaisin viime viestissä, että aion soveltaa sydänköynnösideaa joissain juhlissa. Juhlat, joihin köynnöksiä askartelen, ovat poikamme 1-vuotisjuhlat, joita vietetään tasan 2 kuukauden kuluttua. Suunnittelu on tavoilleni uskollisesti aloitettu hyvissä ajoin jo viime vuoden puolella.

Mietin sopivaa teemaa juhlille, ja koska sankari on vielä niin pieni, ettei hänellä suuremmin ole vielä ehtinyt tulla lempileikkejä, hahmoja tms. päädyin suht simppeliin teemaan; tähtiin. Onhan kyseessä sentään meidän pikku tähtisilmämme! Aihevalintaan saattoi vaikuttaa myös se, että minulla on aivan hirveä tähtimania päällä parhaillaan. Tämä koskee tosin lähinnä lapseen liittyvää sisustusta, vaatteita jne. eikä tähtiä pahemmin muualle asuntoomme ole päässyt eksymään.

Kutsuproto on jo askarreltu, samoin kuin muutamia pieniä koristukseen ja kattaukseen liittyviä detaljeja. Vielä on kuitenkin tehtävääkin muunmuassa jo mainitsemieni köynnösten parissa, kaikkien kutsujen askartelussa ja tietenkin leipomuksissa sitten lähempänä juhlapäivää.

Kutsusta selviää hyvin koko juhlan väritys (melko isänmaallinen :)), ja se näyttää tältä:

Tein lapsia varten pieniä lahjapaperitötteröitä, joihin laitetaan popcornia. Voisin kuvitella, että ne ovat pidetty juttu lasten keskuudessa. Kulhon pohjalle laitetaan juhlissa karkkien sijaan popcorneja.

5 kommenttia:

  1. Löysin tieni tänne, ihania juttuja! Sulla on kyllä suunnittelu hyvin hanskassa :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin löysin tieni tänne!

    Ihastuttavia juttuja <3.

    VastaaPoista
  3. Päivi ja MrsJ: Kiva, että tekin löysitte tienne tänne <3

    VastaaPoista
  4. Hauskaa "kohdata" muutaman vuoden jälkeen :) Samoilla linjoilla mennään, myös meillä on 1-vuotissynttärisuunnitelmat kovassa vauhdissa. Mikäs sen hauskempaa kuin suunnitteleminen ;) Tulehan kurkkimaan blogiini kun suunnitelmat etenee, pian laitan jo postausta aiheesta :)
    (Jäin muuten miettimään mistä löysit blogini ja keksit kuka olen? Hauskaa kyllä, "blast from the past" :) )

    VastaaPoista